Hoe u de beperking op uw PayPal-rekening kunt omzeilen

 

Met 190 landen die worden bediend en dertig valuta's die worden geaccepteerd, is PayPal de populairste online betalingsprovider. Zelfs als u een nieuwe smartphone van eBay koopt, een baan verdient door dingen te verkopen of geld aanneemt voor uw dienst, is PayPal een van de meest praktische betalingsopties die u kunt gebruiken.

 

Er zijn echter kosten verbonden aan het gebruik van de services van PayPal. PayPal moet zijn klanten strikt beveiligen, omdat het bedrijf het beleid heeft om alle transacties die per ongeluk of zonder toestemming zijn uitgevoerd, terug te betalen. Om deze reden heeft het bedrijf een beleid opgesteld waarbij ze elke twijfelachtige activiteit op een PayPal-rekening beperken. U mag geen geld overmaken, ontvangen of opnemen van uw rekening als u een limiet heeft. In deze blog hebben we enkele tips genoemd over hoe je de beperking op je PayPal-rekening kunt omzeilen.

Hoe u de beperking op uw PayPal-rekening kunt omzeilen

Verifieer uw account

Het verifiëren van uw nieuwe PayPal-account is het eerste dat u moet doen. Waarom? Volgens een bron onderzoekt PayPal nieuwe rekeningen grondig omdat er steeds meer misdrijven, zoals oplichting, gekoppeld zijn aan PayPal-rekeningen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, zolang u het account legaal gebruikt. U moet een creditcard en een bankrekening toevoegen en valideren (in sommige landen is alleen een creditcard vereist) om uw PayPal-rekening te verifiëren.

Wacht voordat u uw account gebruikt

Ja, het kan heel frustrerend zijn om te moeten wachten voordat je een nieuwe service kunt gebruiken waarvoor je je hebt aangemeld. Om beperkingen te voorkomen, raden we u aan om gedurende ten minste 30 dagen te wachten met het doen van grote geldtransacties van of naar uw rekening. Het bedrijf zal alle activiteiten op nieuwe rekeningen nauwlettend in de gaten houden, omdat veel internetfraude plaatsvindt binnen dertig dagen na het openen van een nieuwe PayPal-rekening.

Blijf uit de buurt van proxy's

PayPal houdt om veiligheidsredenen het IP-adres van elke gebruiker nauwlettend in de gaten. Er zijn claims dat het bedrijf het eerste IP-adres bijhoudt dat elke gebruiker gebruikt om zich voor een account te registreren. Het gebruik van een proxy zou u privacy geven door uw echte identiteit te maskeren, maar dit gedrag werpt een rode vlag op bij PayPal en resulteert er vaak in dat uw account wordt beperkt.

Maak geen verbinding met beperkte accounts

PayPal heeft een strikt beleid tegen het openen van meerdere rekeningen, vooral als een ervan beperkt is. U mag slechts één persoonlijk en één commercieel account hebben, volgens de servicevoorwaarden van het bedrijf. Een persoonlijk account dat u bijvoorbeeld aanmaakt, kan beperkt zijn. Als u zich aanmeldt voor een ander persoonlijk account bij het bedrijf, kan dit ook beperkt zijn.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Google Home instellen als Bluetooth luidspreker?

Hoe Google Support Nederland uw bedrijf kan helpen

Hoe direct geld verzenden vanaf een Google Pay Business-account?