Onmiddellijke richtlijnen om groepsleden toe te voegen in Google Pay

 Als u groepsleden wilt toevoegen in Google Pay, moet u deze inhoud doorlopen. Hier vindt u de eenvoudige stappen om groepsleden toe te voegen in Google Pay. Ga dus verder en als er problemen zijn die hiermee verband houden, moet u onmiddellijk de experts bereiken op Support Telefoonnummer voor snelle hulp.

Om groepsleden toe te voegen aan uw respectievelijke Google Pay, volgt u de stappen als volgt;

• U moet eerst naar Google Pay gaan en vervolgens naar de groepschat gaan waaraan u leden wilt toevoegen.

• Ga vervolgens naar rechtsboven en kies vervolgens voor meer opties en ga vervolgens naar groepsinstellingen.

• Je moet dan naar groepsinstellingen gaan en dan naar de top.

• Daar vindt u de optie Toevoegen en vervolgens moet u de contacten kiezen die u wilt uitnodigen en vervolgens naar de optie Klaar gaan.

U kunt de bovenstaande stappen alleen volgen als u uw contacten uitnodigt, maar als u wilt uitnodigen met behulp van een link, volgt u in dat geval de stappen als volgt;

• Ga naar Google Pay en ga vervolgens naar de groepschat.

• Bij de optie Meer moet u groepsinstellingen kiezen. Je moet dan kiezen om mensen uit te nodigen via een link en dan moet je de kopieerlink kiezen.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, kunt u dus direct groepsleden toevoegen aan Google Pay. Als er nog steeds iets is dat u dwarszit met betrekking tot uw betreffende account, moet u onmiddellijk de professional raadplegen. U hoeft ze alleen maar op de hoogte te stellen van de problemen, of u kunt ze rechtstreeks bereiken via een telefoontje. Of u kunt ze desgewenst direct bereiken via e-mail of direct google bellen op Telefoonnummer. Anders kan het bereiken van Google Support via livechat ook een goed idee zijn om volledige hulp te krijgen!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Google Home instellen als Bluetooth luidspreker?

Hoe Google Support Nederland uw bedrijf kan helpen

Hoe direct geld verzenden vanaf een Google Pay Business-account?